KÀnde dig för lÀnge sen.

Nog för att jag fantiserat om hur det skulle vara om jag stötte pÄ honom en dag. Eller hans mamma. Vad skulle jag sÀga? Skulle jag vara glad eller dryg? Skulle jag be hans mamma att hÀlsa frÄn mig? Runt, runt spinner tankarna nÀr kÀnslorna gÄr upp och ner.
Men sĂ„ ikvĂ€ll nĂ€r jag och syster har det trevligt i köket och bakar och har oss, sĂ„ blir det en kortare tystnad varpĂ„ hon sĂ€ger Jag har dragit mig för att sĂ€ga det hĂ€r ett par timmar men.. jag ska hĂ€lsa frĂ„n __ " Mitt hjĂ€rta har slutat slĂ„ lite. han var inne och handlade.." Varenda kĂ€nsla i vĂ€rlden fyllde min kropp pĂ„ en brĂ„kdel av en sekund. NĂ€mn en kĂ€nsla- jag kĂ€nde den. Syrran visste nog inte vad hon skulle göra eller sĂ€ga för min reaktion.. den var nog oförutsĂ€gbar. Jag tog ett andetag, suckade och tittade upp i taket, men jag kunde inte se nĂ„got. Det blev liksom mörkt. Åh.. fan vad Ă€ckligt" var det enda jag kunde fĂ„ ur mig, innan jag bad henne vĂ€nta medan jag gick in till det andra rummet och samlade mig.

Jag vill inte att det skulle pÄverka mig sÄhÀr, eller överhuvudtaget. Men det gör det. Det gör det och det gör mig arg. Jag vill inte bry mig, men jag Àr inte över det som hÀnt och varit. Att han hÀlsade till mig fick mig att se det i lite djupare format- vi kÀnner inte varandra. Vi brukade göra det, men inte lÀngre och det Àr lÀskigt. "HÀlsa __". Jag hör hans röst, varje ton och ser varje ansiktsuttryck. Det Àr jÀttelÀskigt för vi Àlskade varandra, kÀnde varandra och.. ja, nu gör vi inte det lÀngre. Jag vet ingenting lÀngre för jag kÀnner inte honom.

Jag hoppas att han fÄr sitt hjÀrta krossat nÄgon dag hÀr omkring, sÄ ska han fÄ leta rÀtt pÄ sig sjÀlv och hans kÀnslor. Pussla och pussla.. Usch, jag ser framför mig hur han stÄr dÀr med sitt fÄniga, fina leende och "hÀlsar till mig". Jag ser hur han ser ut.. hoppas han har blivit ful.

Syrran visste inte om hon skulle berÀtta detta eller ej eftersom hon inte visste hur pass över allt jag var. Hon hade till och med rÄdfrÄgat hennes jobbarkompisar.. sÄ omtÀnksamt <3 Jag tackar bara fa-an att jag inte var dÀr just dÄ.
RSS 2.0