He must of hurt you so bad, can't seem to let him go

Okej fuck it. Det har gÄtt sÄ vansinigt lÄng tid nu och ingen lÀser detta ÀndÄ..
 
Jag ska inte ljuga- jag har lÀnge tÀnkt att nÀsta gÄng jag trÀffar honom, eller överhuvudtaget ser honom igen, det Àr den dagen jag Àr redo för det. SÄnt kan ju vara jobbigt har jag förstÄtt. Ja, alltsÄ att stöta pÄ ett ex och det kan vara kÀnsligt.
 
Jag har passerat hans omrĂ„den snabbt mĂ„nga gĂ„nger sedan vi gick skilda vĂ€gar och varit pĂ„ platser han mycket vĂ€l kan befinna sig pĂ„ just dĂ„. Men sĂ„ har jag tĂ€nkt att NÀÀ, det har gĂ„tt SÅ mĂ„nga mĂ„nader nu och de enda personerna jag sett Ă€r hans bror senast hĂ€rom dagen, och hans mamma som totalt ignorerat mig alla gĂ„nger (moget, jag vet). Ännu ett sanningens ord; Jag har tittat snabbt efter honom i hans omrĂ„den nĂ€r jag passerat, bara för att.. ja, jag vet inte. För att fĂ„ se han pĂ„ riktigt igen. Sist jag trĂ€ffade/pratade/tittade/sĂ„g honom var den dagen jag hĂ€mtade min grejer, punkt. Efter det kunde han lika gĂ€rna ha varit död, för sedan har jag inte sett ett spĂ„r av honom nĂ„Ă„Ă„goonstannss. Liksom noll livstecken (typ) och han har Ă€ndĂ„ lĂ€st min öppna blogg X antal gĂ„nger och har nĂ€r som helst kunnat snoka bĂ€st han velat.. creeper.
 
Nu till saken.
Jag sÄgon honom idag.
 
 
...
 
Det Àr sant. Jag spanade ut genom fönstret som vanligt genom hans omrÄden pÄ vÀg till jobbet och dÀr stod han lutad mot en pelare nÄgra fÄ meter ifrÄn mig utanför fönstet. Det var nog tur att tÄget inte stannade precis framför hans fötter med mig framför honom. A W K W A R D.
 
Du som kanske lÀser detta, vet du vad jag kÀnde efter att ha insett att jag faktiskt sett mÀnniskan jag Àlskat sÄ mycket att det gjort ont att se pÄ honom förr i vÀrlden? Inte jag heller. Jag vet inte vad jag kÀnner om att ha sett den förr sÄ Àlskade personen som jag saknat och tÀnkt pÄ i evigheter. Men att fÄ se hans ansikte en snabb sekund var lite fantastiskt, det ska jag tala om.. men sen dÄ? Mer?
 
...
 
DĂ€r stod han, den mĂ€nniska som jag hatat och Ă€lskat pĂ„ samma gĂ„ng. Som lĂ€mnade mig i tĂ„rar och svek ensam med ett hjĂ€rta i tusen bitar och en trasig sjĂ€l. Jag var verkligen trasig dĂ„ och innan. Hur kan han stĂ„ dĂ€r rĂ€tt upp och ner, sĂ€kert rĂ€tt nöjd med livet nĂ€r han gjort en annan mĂ€nniskas liv, mitt liv, sĂ„ svĂ„rt och jĂ€vligt? HUR? Jag har ju grĂ„tit över honom och allt det som hĂ€nde. Jag har ju saknat och tĂ€nkt pĂ„ honom varenda eviga dag sedan den dagen och inte kĂ€nt mig hel en enda gĂ„ng sedan dess. Jag har fasen haft mitt liv lite pĂ„ pause pĂ„ grund av honom, inte fan har jag gĂ„tt vidare helt sedan dess. Och under alla dessa lĂ„nga och mĂ„nga mĂ„nader nĂ€r jag satt hemma med en bit sorg kvar i mitt hjĂ€rta, dĂ„ levde han vidare. Älskade igen, en annan mĂ€nniska som jag vet aldrig kan Ă€lska honom som jag. HUR? Hur kan han stĂ„ dĂ€r och leva utan att kĂ€nna minsta gnutta dĂ„ligt över det nĂ€r jag gĂ„tt i genom allt detta pĂ„ grund av honom? Blir nĂ€stan lite illamĂ„ende, för jag har tĂ€nkt sĂ„ mycket pĂ„ en person som knappast har lagt ner en vaken minut pĂ„ mig. TĂ€nk vad olika det kan vara.
 
...
 
Antingen kÀnner jag ingenting och det Àr ett  s l u t  pÄ allt detta för evigt. Antingen sÄ kÀnner jag ingenting och det Àr frid och fröjd sÄ gott som, eller sÄ förnekar en kÀnsla av nÄgot slag och försöker dölja en ledsen kÀnsla jag kanske har inom mig. Eller sÄ kÀnner jag verkligen ingenting, men nÄgot som kÀnns i kroppen Àr en kanske krystad men van kÀnsla av att jag alltd annars haft kÀnslor och tankar om honom sedan uppbrottet. Jag kanske Àr sÄ van vid att fÄ en, om sÄ bara liten, ledsam kÀnsla nÀr det kommer till honom och nu nÀr jag (kanske) inte kÀnner den sÄ försöker jag framkalla den ÀndÄ. Det Àr ju trots allt allt  jag vet just nu sedan ett tag tillbaka; Ledsna lÄtar och texter = tillbaka blickar och kÀnslor frÄn denna historia.  SÄ har det varit sÄ jÀvla lÀnge ju. Jag har kunnat relatera det till detta relativt jobbiga.
 
 
 
 
<\3
 
RSS 2.0