Dofter

Ibland kan jag kÀnna doften av hans parfym. Det Àr sÄ konstigt. Precis nyss stod jag i min slitna studenttjocktröja och kÀnde plötsligt att kanten vid halsen luktade precis som hans alla tröjor alltid gjorde. 
 
En gÄng stod jag i en ganska tom affÀr tillsammans med tvÄ vÀnner dÄ jag plötsligt stod dÀr öga mot öga med den parfymen. Hela den gÄngen bara doftade gamla minnen, min kÀrlek. VÀnnerna gick vidare och dÀr stod jag helt ensam, rÀtt upp och ner en bra jÀkla stund och drog djupare och djupare andetag. Det var som att han fyllde hela mitt sinne och min kropp. Det mÄste ha sett lite lustigt ut ÀndÄ, för stod jag ju och typ bara stirrade medan alla sorters kÀnslor sköljde över mig pÄ en och samma gÄng.
 
Jag kan fortfarande komma ihÄg hur han doftade pÄ kinderna. Jamen, jag brukade gosa upp mitt tryne pÄ hans kinder och lukta lite. Oftast nÀr han sov. Fan, han var sÄ himla fin. Det gÄr faktiskt att komma ihÄg den dÀr lukten, för den sitter liksom som ett doftminne i skallen pÄ mig och jag kan liksom plocka fram den. Hahah, weird men true!
 
 
RSS 2.0